Algemene Ledenvergadering VVCM

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van de VVCM, die zal worden gehouden op donderdag 24 mei 2018. Tijdens deze vergadering zullen zowel onze ad interim voorzitter, Martin van der Hoek, als onze penningmeester, Ed van den Bosch, aftreden. De profielen van de kandidaten voor deze functies zullen worden bijgevoegd bij de stukken op onze website. Stemt u ook mee? De voor de ALV relevante stukken zullen uiterlijk twee weken van tevoren, donderdag 10 mei 2018, via de website, onder “Mijn Profiel – ALV” beschikbaar zijn. Vergeet niet eerst in te loggen!

Het programma ziet er als volgt uit:
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Algemene Ledenvergadering
15.30 uur Pauze
16.00 uur Spreker: Ton Abelen – AI Consultant bij Wizzin
17.00 uur Borrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Gaat Artificial Intelligence de taken van de financieel expert overnemen of ondersteunen?
De media staan vol met voorbeelden waarbij Artificial Intelligence steeds meer toegepast wordt. Leuk dat AI de foto’s op uw smartphone optimaliseert maar hoe zit dat nu in de zakelijke wereld?
AI Is dichterbij dan u denkt en vandaag al toepasbaar. Sterker nog, uw concurrent zou wel eens een voorsprong kunnen nemen die niet meer in te halen is. In deze presentatie laat Ton Abelen u zien dat AI geen ICT maar een business feest is, hoe de toekomst eruit gaat zien, maar ook hoe en waarom het noodzaak is vandaag de eerste stappen te zetten.

Natuurlijk rekenen wij op uw komst en zien wij uw aanmelding graag tegemoet.

|||::
Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen