Debiteurenbeheersystemen

Nog niet zo lang geleden was debiteurenbeheer vooral een handmatige bezigheid. Goed, er waren tools zoals Excel, Word en Outlook, maar de meeste informatie zat toch vooral in het hoofd van de debiteurenbeheerder. Dit is (gelukkig) radicaal veranderd. Steeds meer bedrijven maken tegenwoordig gebruik van debiteurenbeheersoftware. Het resultaat? Meer efficiency en beter inzicht doordat cashflow- en klantrapportages met één druk op de knop kunnen worden gegenereerd. Door kredietinformatie automatisch te koppelen, wordt het percentage niet-betalende nieuwe klanten verlaagd. En door incasso’s automatisch in het proces te integreren, daalt ook het percentage niet-betalende bestaande klanten.

Relevante artikelen

Shares