FECMA

In internationaal verband onderhoudt de VVCM nauwe contacten met deelnemende landen van de overkoepelende organisatie voor credit management: Federation of European Credit Management Associations (FECMA). FECMA is in 1986 opgericht en staat voor: Federation of European Credit Management Associations. Dit platform wordt momenteel gevormd door creditmanagementverenigingen uit 17 verschillende Europese landen. Het belangrijkste doel van de FECMA is de promotie en de ontwikkeling van credit management als vak.

Het bestuur van de federatie bestaat uit afgevaardigden van de diverse lidverenigingen en komt gemiddeld 2 keer per jaar bijeen. Namens de VVCM is Jan Moes de vaste vertegenwoordiger van de VVCM. Als vergaderlocatie treedt bij toerbeurt één van de lidverenigingen als gastheer op.

Internationale vacatures

De leden van de FECMA