Hanneke Heijnen van Hertek mochten wij op de Credit Expo als nieuw lid verwelkomen en zij is de gelukkige winnaar van de luchtballonvaart! Wilt u ook naar een hoger niveau? Grijp dan nu uw kans en profiteer tot eind van dit jaar van onze speciale ledenwerfactie!

De VVCM is al 25 jaar dé branchevereniging voor credit managers en debiteurenbeheerders. Kennis is de belangrijkste ‘asset’ van onze vereniging. Of het nu gaat om onze uitstekende opleidingen, het delen van kennis via ons magazine ‘De Credit Manager’ of kennisuitwisseling via de welbekende kennissessies. Het allermooiste is nog dat deze kennis bij de credit manager zelf zit. Bij u dus en bij uw vakgenoten!

Bent u nog geen lid? Profiteer nu gratis van de voordelen van het lidmaatschap. De actievoorwaarden zijn:
• Deze actie loopt tot 31 december 2014.
• U ontvangt het eerste jaar 100% korting op het lidmaatschap.
• Het tweede jaar profiteert u nog van 50% korting.
• Het derde jaar wordt het volledige contributiebedrag in rekening gebracht.

Klik hier om u online aan te melden.