Credit College Tour

De VVCM gaat door met organiseren van de Credit College Tour. Tijdens deze bijeenkomst worden drie zeer ervaren credit managers geïnterviewd over het vak credit management, hun carrière, de opleiding, de valkuilen, leuke anekdotes, tips & tricks.  Per interview staat circa twintig minuten gepland. De doelgroep is jonge en relatief onervaren credit controllers, incassomedewerkers en debiteurenbeheerders. Ook niet leden zijn van harte welkom, mits behorend tot de doelgroep. Tevens willen we ook HBO studenten Bedrijfskunde en of Bedrijfseconomie uitnodigen, die belangstelling voor credit management hebben.

De volgende College Tour staat gepland op dondernamiddag 12 oktober bij de woningcorporatie Rochdale in Amsterdam. Het belooft een boeiende avond te worden want drie totaal verschillende aspecten van het vak passeren de revue. Wat te doen als de debiteur iemand is met een koopwoning maar zijn hypotheek niet kan of wil betalen? Zet je hem gewoon op straat of zijn er andere mogelijkheden? Welke rol spelen incassokantoren tegenwoordig en hoe herkennen we eventuele bad guys? Hoe bepaal je de kredietrisico’s in de Business to Business?

Datum:            Donderdag 12 oktober 2017
Tijdstip:           17.00 tot 20.00 uur
Organisatie:    VVCM in samenwerking Rochdale
Adres:              Bos en Lommerplein 303
Parkeren:        Q-Park | P+R Bos en Lommer | Leeuwendalersweg 23b | 1055 JE Amsterdam
Moderator:      Silvano Orvini

17.00 uur         Inloop met een broodje en een lekker kopje soep
17.25 uur         Officiële aanvang door Martin van der Hoek, Voorzitter VVCM
17.30 uur         Introductie van Rochdale door René Oosterveer, Manager Huurincasso
17.50 uur         Lies van Balen, Director Sales Servicing Solutions CMIS
18.15 uur         Connie Maathuis, Directeur NVI (Nederlandse Vereniging van Incasso-Ondernemingen)
18.40 uur         Pauze
19.00 uur         Ronald van Megen, International Risk en Credit Manager
19.25 uur         Interactieve discussie
19.45 uur         Borrel
20.00 uur         Einde

U kunt zich onderstaand kosteloos aanmelden of door een e-mail te sturen naar secretariaat@vvcm.nl.
Wij hopen u op donderdag 12 oktober 2017 te mogen ontvangen!

Naamloos

Check-In Attendees