Om het vak credit management ook onder jongeren te promoten wil de VVCM in 2016 vier Credit College Tours organiseren in vier regio’s in Nederland. Het idee is om per College Tour minimaal drie afgestudeerde CCM-ers (certified credit managers ) te interviewen over het vak credit management, hun carrière, de opleiding, de valkuilen, leuke anekdotes, tips & tricks. U krijgt ruim de tijd om hen vragen te stellen. Na afloop heeft iedereen de mogelijkheid om de prominenten nog eens persoonlijk vragen te stellen tijdens een ronde tafel gesprek. De Toine Huys van deze sessie zal Silvano Orvini zijn.

Op 17 maart a.s. organiseert de VVCM in samenwerking met Centric de eerste Credit College Tour in Den Bosch. Deze namiddag is bedoeld voor jonge credit controllers/incasso medewerkers die meer willen weten over het vak credit management. Ook HBO studenten uit de regio zijn van harte welkom. De prominenten van deze middag zijn: Gerrie Kolen van Audax, Marco van Katwijk van Essent, Romeo Pracht van Bavaria en Xiaochun Voorwinden van OCI Nitrogen. 

De bijeenkomst duurt van 17.00 tot 20.00 uur. De entree is gratis. Bij binnenkomst wordt u op een kop lekkere soep en broodjes getrakteerd. Locatie Centric: Het Zuiderkruis 37, 5215 MV ’s Hertogenbosch.

Er zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden kan per e-mail aan secretariaat@vvcm.nl of s.orvini@orvinicmpa.nl.

Shares