Debt Sales, ofwel het verkopen van vorderingen, kent een toenemende populariteit in Nederland. De Vereniging Voor Credit Management (VVCM) wil een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de Debt Sales markt in Nederland.

De VVCM voert in samenwerking met KPMG een onderzoek uit naar debt sales in Nederland. Wanneer u de vragenlijst invult ontvangt u als eerste een factsheet met de onderzoeksresultaten. Deelnemen? Klik hier…

Uw antwoorden worden volledig anoniem en vertrouwelijk behandeld. De resultaten worden door onderzoeksbureau Motivaction anoniem, ter verwerking aangeboden aan KPMG en de VVCM voor analyse.

Het volledige rapport van dit marktonderzoek wordt via het ‘Debt Sales’-platform beschikbaar gesteld aan de leden van de VVCM.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Wij rekenen op een goede respons.

debt